Reviews

★★★★★

“De behandeling ging snel en ik werd helemaal op mijn gemak gesteld. Het deed zelfs nauwelijks pijn! Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug.”

Sophie

★★★★☆

“Gastvrij en professionele behandeling ik kom zeker terug”

Martin

★★★★★

“De review titel heeft de verkeerde naam. Is denk ik een fout in het systeem van Treatwell. Moet mannen harsen zijn. De behandeling goed. Ze is professioneel, gezellig en heb geen pijn gehad.”

van Gils

★★★★★

“Lakshmi nam echt de tijd om alle pijnpunten weg te werken. Ze weet waar ze het over heeft en creëert elke keer dat ik er kom een veilige en aangename sfeer. Een massage bij haar is echt een aanrader!”

Leonie

★★★★★

“Je word er zeer vriendelijk ontvangen.....onsanks de carona kan je gewoon veilig je behandeling laten doen”

Jvan

★★★★★

“Goede en nette behandeling zeer tevreden”

Martin

★★★★★

“Great bikini wax! Very little pain and nice conversation throughout.”

Anna

★★★★★

“Dikke te vreden bij mijn 2e bezoekje Toppie💪🏾👍🏾😊”

xiomara

★★★★★

“Ook voor mannen die zich bij de schaamstreek helemaal willen laten waxen ben je bij Veda Lakshmi aan het juiste adres! Zowel Lakshmi als Simona zijn vriendelijke, rustige maar bovenal professionele Queens die op een heel discrete wijze in de nette salons de behandeling geven. Ik beveel Veda Lakshmi dan ook zeer zeker aan!!”

Bert

★★★★★

“Voor het eerste bij deze salon. Ik had sinds corona geen behandelingen meer gehad, omdat ik het toch wel tricky vond. Maar het was allemaal heel netjes met handen wassen en mondkapje op. Het eindresultaat van de wenkbrauw styling was perfect. Hier kom ik zeker terug.”

Ceciel